Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Böngészős játékok listája rövid ismertetővel

"The West"
URL: http://www.the-west.hu/
Leírás: Számomra egyik legjobb alkotás, talán azért is mert kicsit vadnyugati fun vagyok, de itt a prémium, és párbaj rendszer senkit sem szorít háttérbe,mint a legtöbb böngészős alapú játéknál.  Izgalmas kalandok, remek grafika, jó társaság, párbajok. Folyamatosan fejlesztik, mindig vannak benne látványos javítások. West.hu forever!


 

"Ikariam"
URL: http://ikariam.hu/
Leírás: Sokáig játszottam vele, amolyan görög kori játék, szép grafikája van, de egy idő után unalmassá válhat a túl költséges és hosszú időbe tartó fejlesztések miatt. Vannak benne hiányosságok, bár már egy éve nem játszok vele, lehet javítottak rajta. Érdemes kipróbálni.


 

"Gladiatus"
URL: http://gladiatus.hu/
Leírás: Római kori gladiátor játék némi fantasyval megfűszerezve.Nagyon jól kidolgozott grafika, gazdag tárgy arzenál készlet, kicsit unalmas küldetések, és viszonylag tűrhető pvp. Már nem emlékszem miért hagytam abba, de mindenképp érdemes kipróbálni.


 

"Hachthat"
URL: http://www.hackthat.net/
Leírás: Ez egy vérbeli hacker játék, kizárólag a témát kedvelő egyéneknek ajánlom, mert ellenkező esetben nagyon unalmas játékkal állnánk szembe.Nos, egy darabig én is elszórakoztam vele.


 

"Seafight"
URL: http://www.seafight.hu/
Leírás: Eredetileg az angol verzióval játszottam, kb. 2 napot. Látványos a grafika, de a hajók mozgása borzalmas, egy idő után szédül tőle az ember. Előnye vagy épp hátránya a játéknak hogy real time, tehát saját időnktől függ mennyire haladunk előre. Negatívumként megemlítem, hogy az angol szerveren a nagyobbak szerették ellopni  a zsákmányt a kisebbektől, ami még jobban elpártolt engem a játéktól. A hazai szerveren nem tudom mi lesz a helyzet, egy próbát megér, de csak ha valaki kalózkodni akar.


 

"Kingsage"
URL: http://www.kingsage.hu/
Leírás: Ezzel én még nem játszottam, amolyan középkori feeling, kicsit gyenge grafikával, de többet nem tudok róla. Az biztos, hogy fejlesztgetni kell benne, és gyártani az egységeket. 


 

"Bitefight"
URL: http://www.bitefight.hu/
Leírás: Vámpírok és farkasemberek nagy csatája. Számomra nem túl bizalomgerjesztő párosítás, de aki szomjazik a vérre annak ki kell próbálnia.


 

"Warpfire"
URL: http://www.warpfire.hu/
Leírás: Én mindig a Földi harcokat kedveltem, valahogy sose vágytam az űrbe. Aki szeretné betölteni az űrt néhány jól felfegyverzett űrhajóval, az máris kattintson a linkre. Úgy tudom real time ez is.


 

"OGame"
URL: http://www.ogame.hu/
Leírás: Ó, ez megint csak egy űrstratégia. Hódisd meg a világűrt, légy te az uralkodó, blablabla. Csak annak aki erre vágyik, állítólag nagy sikere van.


 

"DarkPirates"
URL: http://www.darkpirates.hu/
Leírás: inkább idézek:"A hajók egyre gyorsabbá válnak, gyorsabbak a fénysebességnél. A zsákmány egyre értékesebb. A tenger mostmár az univerzum üressége. Még mindig a csillagok alapján navigálunk. De mindemellett, vannak valakik, akik még most is vannak és mindig is lesznek - Kalózok!"


 

"DarkOrbit"
URL: http://hu.darkorbit.com/
Leírás: Nem rágógumi, amolyan action-shooter real time böngészős játék, ez is az űrben játszódik. Sokan játsszák ezt is állítólag.


 

"Gal6"
URL: http://hu.gal6.com
Leírás: Galaktikus stratégiai játék.


 

"BattleKnight"
URL: http://www.battleknight.hu/
Leírás: Lovagkori nagy csaták, szép grafika, nem túl izgalmas játékmenet, egy próbát megér.


 

"KnightFight"
URL: http://knightfight.hu/
Leírás: Az előzőhöz hasonló kaliberű lovagos játék, szép grafikával, kicsit unalmas küldetésekkel, lassú fejlődéssel, de ez is megér egy próbát.


 

"Klánháború"
URL: http://klanhaboru.hu/
Leírás: Középkori játék, középkori grafikával, de állítólag annál jobb játékmenettel. Elég sokan játszanak vele, érdemes kipróbálni.


 

"Travian"
URL: http://travian.hu/
Leírás: Stratégiai játék, sokan szeretik, meseszerű grafika.Az egyik legnépszerűbb játék.


 

"Tanoth"
URL: http://tanoth.hu/
Leírás: Misztikus böngészős kalandjáték, jó grafika, sok küldetés, remek cuccok, lassú fejlődés. Laza napokra ajánlott, unaloműzőnek megteszi.


 

"RuneScape"
URL: http://www.runescape.com/
Leírás:Telepítést nem igénylő MMORPG, 3D-s környezet, rengeteg küldetés, és szabad játékidő,többféle képesség. Több szabad időt igénylő játék. 


 

"Empire Craft"
URL: http://hithere.com/
Leírás: Dinamikusan terjeszkedő taktikai-stratégiai játék, viszonylag tűrhető grafikával, viszont kiforratlan harcrendszerrel. Továbbá a prémiumos az úr  játékban, sajnos el tudják nyomni a nem prémiumosokat kegyetlenül.  egy próbát megér.


 

"Legend: Legacy of the Dragons"
URL: http://www.warofdragons.com/
Leírás: Jó grafika, mászkálós fantasy kaland alapú böngészős játék, egy idő után unalmas lehet. Akkor inkább Diablo.


 

"QuakeLive"
URL: http://www.quakelive.com/
Leírás: A valaha megjelent első komolyabb FPS böngészős változata.


 

"Katsuro"
URL: http://katsuro.hu/
Leírás: Távol keleti harcos feeling röviden. 


 

"Maffiozó"
URL: http://maffiozo.hu/
Leírás: Böngészős gengszter játék. Legalább valami különleges is van. Ki kell próbálni! Kiskorúaknak nem ajánlatos.


 

"GengszterOnline"
URL: http://gengszteronline.hu/
Leírás: A maffiózóhoz hasonló gengszter játék.


 

"Végzetúr"
URL: http://www.vegzetur.hu/
Leírás: Egyedi karakterfejlesztés, kvízkérdések, misztikus feeling, laza játékmenet. Ki kell próbálni!


 

"Deepolis"
URL: http://hu.deepolis.bigpoint.com/
Leírás: Tengeralattjárós böngészős játék.


 

"Wild West Online"
URL: http://www.wildwestonline.com/
Leírás: A West-hez hasonló stílusú vadnyugati játék, itt csak párbajozni lehet, szép grafika, taktikai játékmenet jellemzi. Érdemes kipróbálni.