Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ikariam Scriptek

Tiltott scriptek használata/tiltása

Légyszíves kattintsatok rá néhány hirdetésre, ezzel támogatjátok az oldalt, elősegítitek az oldal fejlődését !

Kedves játékosok!

Felhívnám a figyelmeteket egy bizonyos témára:

Itt az engedélyezett szkriptek listája.
Ami itt ki van linkelve azt lehet használni, ami nincs, ugye azt egyértelműen nem lehet.
Ellenben mégis a fél Ikariam világ tesz rá, és simán használ mindenféle más szkriptet ilyen-olyan indokokkal.
Nos közlöm, a tiltott szkriptek ellen zéró tolerancia van, azaz bárki használja és lebukik, vagy tud róla és nem jelenti 1 év tiltást kap.
Ha kell egész szövetséget tiltunk.
A szövetségek vezetői pedig járjanak utána, hogy esetleg ki mit használ, nehogy egy, vagy pár ember miatt a többiek is rosszul járjanak.
Lehet hőbörögni, mehet a felháborodás is, de ha valaki bukik, fellebbezésnek helye nincs.

 

 

 

 

 

Engedélyezett scriptek és eszközök

A listában a GameForge által elfogadott scripteket és eszközöket láthatjátok. Ezek semmilyen előnyhöz nem juttatják a használóját, csupán a játékon szinesitenek, segitenek.
Amit ezen a listán nem hagyunk jóvá, azt tilos használni! Ha valakinek új script vagy eszköz van a birtokában, kérem írjon egy privát üzenetet Ejjelnek a script pontos elérhetőségével és funkcióinak leírásával és megnézzük, hogy használható-e a játékban.
FIGYELEM! Ha valaki azelőtt publikussá teszi az új scriptjét, hogy azt elfogadnánk tiltást kaphat mindenki, aki kapcsolatban áll a script készítőjével és találunk arra utaló jelet, hogy használta a scriptet az engedélyezés előtt!
A készitőknek pedig köszönjük, hogy szinesitik, könnyebbé teszik a játékot.
Ha valamelyik link nem működik, akkor szóljatok, és megpróbáljuk javitani.

A mindenképp tiltott scriptek:
 • Autmatikus frissítők
   
 • Közvetlen beléptetők
   
 • Támadás jelzők és társai
   
 • Automatikus Város és Játékos keresők
   
 • Bármi, ami szimulálni tud akár egyetlen Ikariam Plusz tulajdonságot is
   

5.2 A felhasználó részére az online játékba való manipulatív beavatkozás minden formája tilos. A felhasználó nem jogosult olyan tevékenységet folytatni, mechanizmusokat vagy szoftvert használni, melyek zavarhatják a játék működését és menetét. A felhasználó nem folytathat olyan tevékenységet, mely a műszaki kapacitás nem várt vagy tűlzott terhelését vonhatja maga után. A felhasználó számára tilos a játékvezetés által generált tartalmak blokkolása, felülírása vagy módosítása vagy bárminemű zavaró beavatkozás a játékba.
5.3 Ezen túl tilos a felhasználó számára az online játék (beleértve minden egyes weboldal) lehívása más programokkal a web-böngészőn vagy a rendelkezésre bocsátott kliens-szoftveren kívül. Mindez vonatkozik elsősorban az ún. botokra, valamint más eszközökre, melyek a web-interfészt helyettesítik vagy kiegészíthetik. Ugyanígy tilos olyan szkriptek és részben vagy egészben automatizált programok használata, melyek a felhasználónak a többi játékossal szemben előnyt biztosíthatnak. Ide tartoznak az automatikus frissítési funkciók is és a böngésző más, beépített mechanizmusai, amennyiben azoknál automatikus eljárásokról van szó.
5.4 A felhasználó semmilyen körülmények között
a) nem készíthet vagy használhat ún. cheat-, mod- és/vagy hack-programokat, ill. bármilyen más, harmadik személyek által készített szoftvereket, melyek megváltoztatják az online játék játékélményét,
b) nem használhat olyan szoftvereket, melyek lehetővé teszik az ún. adatbányászást (“data-mining”) vagy más módon az online játékkal kapcsolatos információkat gyűjtik össze,
c) nem vásárolhat vagy adhat el vagy cserélhet "valódi" pénzért, ill. nem használhat az online játékon kívül virtuális tárgyakat, melyeket az online játékban használnak.
Vonatkozik ez minden olyan eljárásra, hasonló cselekvésre vagy tevékenységre is, melyek a fent említett tiltásokkal egyenértékűek.
5.5 Tilos a reklámok elrejtését célzó eljárások használata. Lényegtelen, hogy eközben a reklám tudatosan vagy pedig általánosan, ún. felugróablak-blokkoló programok (“pop-up-blocker”), szövegalapú böngészők vagy hasonlók használata révén kerül elrejtésre.
5.6 A bejelentkezés csak a mindenkori online játék kezdőoldalán és a Gameforge-portálon megengedett. A felhasználói fiókok automatizált megnyitása - függetlenül attól, hogy közben a kezdőoldal megnyílik vagy sem - tilos.
 
Ezeknek a Scripteknek a használata engedélyezett:
 

Kinézetet változtató scriptek:

Térképek, keresők:

Kalkulátorok, Konverterek:

Szállítással kapcsolatos scriptek

Szövetséggel kapcsolatos scriptek

Toolbarok, egyéb segédeszközök


Minden scripthez, hacsak nem speciális, szükség van Mozilla Firefox-ra és GreaseMonkey-ra.
Először telepitsd a Firefox böngészőt és a Greasmonkey kiegészitőt. Amelyik scripthez kell a Greasemonkey, az a linkre való és az "Install" gombra való kattintás után települni is fog.